za 31 okt.

|

webinar

magic morning -nl

Een keer per maand vindt een "magic morning" op zaterdag ochtend (10h-11:30h) plaats. De magic morning is een online bijenkomst zonder specifiek thema. Doordat de groep ´samen komt´ ontstaat een veld. Deze energie kan ik waarnemen en met hulp van mijn vaardigheden transformeren. Door een bepaald

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
magic morning -nl

where and when?

31 okt. 2020 10:00

webinar

about

Een keer per maand vindt een "magic morning" op zaterdag ochtend (10h-11:30h) plaats.

De magic morning is een online bijenkomst zonder specifiek thema. Doordat de groep ´samen komt´ ontstaat een veld. Deze energie kan ik waarnemen en met hulp van mijn vaardigheden transformeren.

Door een bepaalde ademhaling gaan we in verbinding met elkaar en veranderen dingen op magische wijze.

Het  klinkt misschien een beetje raar, maar omdat ik energetisch in een veld  werk, hoef je op dit tijdstip niet aanwezig te zijn. Als je het besluit neemt om mee te doen ben je automatisch in de groep. Ik stem me in de sessie  af op die mensen die erbij zijn en die er ooit aan deel willen nemen.  Dus je kan ook achteraf een van die andere magic mornings doen en door  die transformatie gaan.

Na die sessie ontvang je een link met die opname en een soundcloud-link voor de audio. Soms voelt het goed het proces nog een keertje te herhalen. Soms is een keertje genoeg. Je eigen ziel weet wat het beste voor jou is! ;-)

share