Volg je innerlijke roeping
Bevrijd jezelf en Creëer je leven vanuit je zielskracht!

Wil je graag iets in je leven veranderen?
Maar gaat dat niet zo makkelijk?
Ook als je al heel bewust in het leven staat en patronen herkent?
Loop je toch nog telkens tegen dezelfde onzichtbare grenzen aan?

In het innerlijke avontuur ga je zeker antwoorden hierop vinden! Oude gewoonten in je leven zullen onbewust veranderen en dat gebeurt zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Klinkt dit als magie? Op een bepaalde manier is het dat ook!

Wat ga je beleven?

In deze workshop ontdek je op een diepe creatieve manier de archetypische delen van jezelf, die je leven bepalen. Met hulp van trance-achtige fantasiereizen ontwikkelen deze delen zich vanuit jouzelf en ontstaat jouw unieke verhaal. Dit kan een handvat voor jou worden. Voor je leven nu en in de toekomst.

Maar niet ontstaat alleen het verhaal van je leven. Doordat je het beleeft en ervaart gaan dingen in je leven veranderen. Het werkt op verschillende niveaus. Meestal wordt deze ervaring als een grote zelfbevrijding beleefd.

nicholas-sampson-284246-unsplash.jpg
reacties van deelnemers:
 • „Ik was altijd bang om voor mensen te praten. Het begon al als drie personen echt naar me luisterden en alle aandacht op mij gericht was. Dan werd ik al zenuwachtig. Een paar weken na de workshop stond ik in een groep met 20 personen en ik vertelde iets. Iedereen luisterde naar mij en ik vertelde helder en duidelijk verder. Het grappige was dat ik me pas daarna realiseerde wat er net gebeurd was en dat ik rustig was gebleven!“ (B.Simon)
   

 • „Voor mij heeft de workshop een handvat voor het laatste jaar geboden. Ik was in staat om dingen veel sneller te herkennen en doordat ik ze herkende werd het veel makkelijker. Mijn jaar zou zonder „het innerlijke avontuur“ zeker moeilijker geweest zijn “ (A-K. Bethman)
   

 • „Het innerlijke avontuur was voor mij een uitnodiging om mezelf opnieuw te ontmoeten. Een ontmoeting met mezelf. Een grote ervaring om mijn potentiëel en mijn blokkades te ontdekken. Het was een bevestiging om mijzelf en mijn innerlijk te laten zien. Het heeft me inzichten en uitdagingen gegeven: mijzelf voor anderen in een presentatie te laten zien, moedig met andere mensen te delen, respect voor mezelf te ontwikkelen en anderen te leren vertrouwen. De trainers creëren een veilige ruimte voor deze manier om jezelf te ontplooien en zij zijn zeer professionele begeleiders. Mijn inzichten waren het herkennen van de kracht en verbinding in mij; welke belemmeringen er zijn, welke oplossingen er zijn en wat een cadeau het is om deze reizen met anderen te delen! Geweldig!
  Het effect is nog steeds in mijn leven voelbaar. Nog steeds loop ik tegen uitdagingen aan maar ik kan ze nu ze wel bewuster zien.“ (N.Jones)

 • “Immediately, I think about how I went through the process and being reminded how I identified with the values that presented themselves. This reinforcement is interesting because I had been questioning the theatre as a game.  It was a very significant and meaningful exercise revealing pattern and habits one doesn’t really want to recognize. It is a challenge, the revelations are challenging. But very constructive.” (L.Jones)

wat levert het je op?
 • Diepgaande inzichten en herkenning van jezelf

 • Door het energetische werk veranderen aspecten in je leven onbewust

 • Je hoeft hier dus niet hard voor te werken

 • Je creëert meer vrijheid voor jezelf

 • Je gaat in je eigen kracht staan

 • Je voelt je weer sterker en onafhankelijker

wat ga je ervaren?
 • Je leert je archetypische delen kennen

 • Je herkent door hun samenspel hoe ze handelen en elkaar beïnvloeden

 • Op een creatieve en speelse manier ga je met hen aan de slag

 • Je leert weer meer naar je ondersteunende innerlijke stem te luisteren

 • Je krijgt een “magical tool” voor je dagelijks leven, die je in zware situaties helpt

Waar en wanneer? Wat kost het?

Praktijk Hildegard Roozen, Braamkamp 456, 7206HX Zutphen

De workshops start vrijdag om 10u en loopt t/m zondag 18u. Op zaterdag en zondag starten we om 10u. Het is beter om in de avonden niks anders te plannen omdat je tijd nodig hebt om je ervaringen te verwerken.

 

Het kost 1497,-Euro voor het hele programma weekend. (incl. BTW)

Voor fruit, snoep, thee, water en koffie wordt altijd gezorgd. Voor de lunch is het handig dat iederen een kleine portie meeneemt, dan hebben we samen een lekker buffet!

Wat gaan we doen?

Door diepe lichaamsmeditaties creëer je een ruimte in jezelf om deze archetypische delen naar boven te brengen. Zij nemen in jou hun gedaante aan en jij wordt dit deel. Deze lichamelijke ervaring bewerkstelligt een verandering in je leven. Je energie komt weer terug. Je eigen vrije keuze wordt weer duidelijker en daardoor win je je eigen kracht terug!

backpack-blonde-hair-blur-214574.jpg
Werkvormen
 • Diepe trance-achtige lichaamsmeditaties

 • bewustwordings-cirkels

 • dans

 • tekeningen

 • visualisaties

 • natuurconnectie

 • presentaties

 • helderheid in je archetypische delen

Voor wie?

Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar het ware zelf maar (nog) steeds tegen oude patronen aanlopen.

Twijfel jij of dit programma geschikt voor je is?

Neem dan contact met me op, dan kijken we of wat wij bieden op jouw situatie aansluit.

de Trainer

Hildegard Roozen (1980)

is energetic-soul-coach, psychosynthese-therapeut en opsteller.

Ze werkt op deze archetypische manier al sinds 2008. Voor haar was het een grote verandering om echt de kracht te voelen, die van je ziel komt en deze door het innerlijke avontuur te bevrijden. Hildegard heeft sindsdien meerdere mensen geholpen om in hun kracht en innerlijke vrijheid te komen en hun zielskracht meer te laten stralen.

Hildegard helpt mensen niet alleen door bewustwording maar ook door op een energetische manier met hun ware zelf in contact te komen en van hieruit te leven.

www.hildegard-roozen.com
www.my-inner-journey.com

volg je innerlijke roeping
performing inside out
contact

Praktijk Hildegard Roozen / info@hildegard-roozen.com / 06 833 59 668