designecologist-781651-unsplash_edited_e

Magic Morning

energetic-shift-webinars
Are you Ready for some magic?

Eén keer per maand vindt een "magic morning" plaats op zaterdagochtend (van 10:00 tot 11:30h). 

De magic morning is een online bijeenkomst zonder specifiek thema. Doordat de groep ´samenkomt´ ontstaat een veld. Deze energie kan ik waarnemen en met hulp van mijn vaardigheden transformeren. 

Door een bepaalde ademhaling gaan we in verbinding met elkaar en veranderen dingen op magische wijze.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar omdat ik energetisch in een veld werk, hoef je op dit tijdstip niet aanwezig te zijn. Als je het besluit neemt om mee te doen ben je automatisch in de groep. Ik stem me in de sessie af op die mensen die erbij zijn en die er ooit aan deel willen nemen. Dus je kan ook achteraf eén van de andere magic mornings doen en door die transformatie gaan.

Na de sessie ontvang je een link met de opname en een soundcloud-link voor de audio. Soms voelt het goed het proces nog een keertje te herhalen. Soms is eén keert genoeg. Je eigen ziel weet wat het beste voor jou is! ;-)

“Ik ervaar je als een krachtige zachte healer die hele groepen in no time kan helpen diepe opgeslagen ervaringen te shiften. Heel waardevol. Bedankt daarvoor!”  -Hadewich Gerlach

Wil je mee doen?
Dan kan je je hier inschrijven!
_edited.jpg
Wat nog belangrijk is om van tervoren te weten

Het webinar vind plaats via Zoom. Als je je op hebt gegeven en de betaling gedaan is, krijg je een link voor het meeting. Heb je nog geen Zoom-Account dan moet je hier ongeveer 15min aan besteden om deze te creeren. Je kan bij de magic morning met je webcam erbij zijn maar dat hoeft niet. Tijdens de sessie en de opname zet ik alle microphones op still en pas naar die opname gaan deze weer open. Op de opname zou je alleen mij zien. Als je tijdens de sessie iets kwijt wil kan dat via de chat. Ik zou dit misschien niet gelijk zien omdat ik heel vaak met mijn ogen dicht werk maar ik kijk ook regelmatig.

Na de magic morning is het goed om goed naar je lichaam en je gevoel te luisteren. Vooral voor wat jij dan nodig hebt. Moet je je rust op de bank pakken of is een wandeling beter? Dat weet jij alleen.

De volgenden dagen kan nog heel veel gebeuren en als je niet weet of dit nog bij het proces hoord of niet, azel dan niet met mij contact op te nemen. 

Het is ook belangrijk dat je de volgenden 3 dagen veel water drinkt. Dat helpt het proces. Alcohol zou je vermijden in deze dagen. 

_edited.jpg

“Ik vind het best spannend wat het Magic-Morning webinar me zou gaan brengen.

Doordat Hilde het zo rustig, stap voor stap en stevig begeleidde kon ik helemaal bij mezelf komen en voelen wat er gaande was bij mij.

Hoewel we met meerdere mensen het webinar volgenden , was het voor mij precies goed en wat nodig was en dat vind ik echt heel bijzonder.

En heel praktisch: in de nacht na het webinar sliep ik heel goed en in de dagen er na nam ik een belangrijke stap op mijn werk, ik heb echt iets los kunnen laten.

Dank je wel lieve Hilde dat je dit in de wereld zet!” -Ingeborg van Dijk 

_edited.jpg
wil je graag mee doen?

Voor slechts 17,-Euro kan je hier aan mee doen.

De volgende magic morning gaat op 12-12-2020 om 10h in het engels plaats vinden.

Na je bestelling ontvang je dan automatisch een email met de zoom-link. Hou hiervoor ook je spam in de gaten.

 
_edited.jpg
over mij

Al heel vroeg in mijn leven had ik de gave dingen te kunnen aanvoelen. Als kind dacht ik dan vaak, dat die rare ´andere´ energie uit mijzelf kwamen.

Door verschillende opleidingen (Psychosynthese-Therapeut, Opsteller en aura-werker) was het voor mij opeens gemakkelijk dingen een plek te geven en dit in mijn werk als een krachtige tool te gebruiken.

In mijn sessies voel ik heel precies waar het knelpunt voor jou ligt, wat je ongelooflijk snel verder helpt.

 

_edited.jpg
buy some magic
magic morning
je innerlijke richtingen weer in balans zetten

 

Onderwerpen:

boven en beneden weer in balans zetten, Yin en Yang in je lichaam balanceren, mannelijk en vrouwelijk harmoneseren, trauma-energien oplossen

kosten: 17,-€

magic morning 
vind weer tot rust in je eigen kracht


Onderwerpen:

tot rust komen in je lijf, chakra ontvouding, herkennen, wie je echt bent. terug van ik moet naar ik wil

kosten: 17,-€

contact

Praktijk Hildegard Roozen

Braamkamp 456

7206HX Zutphen

+31 6 833 59 668

+49 178 78 49 031

KVK 68719183

BTW-ID NL002486562B79