energetic-soul-coaching

"Was du suchst, sucht auch dich!" - Rumi
Wie wäre dein Leben, wenn deine Seele deinen weG BESTIMMEN WÜRDE?

Alles war wir erleben, hinterlässt Spuren in unserer Seele. Schöne Erlebnisse sind Kraftquellen für uns und diese hinterlassen Kraft-Felder und unschöne Erlebnisse hinterlassen Blockaden oder Spannungen. Diese sind für mich sehr stark körperlich fühlbar. Egal ob sie fein oder grobstofflich sind. 

Waarom is het belangrijk hier iets aan te doen?
alone-beautiful-bed-1907444.jpg

Als je hierin vast blijft zitten creëer je onbewust een eindelose herhaaling in je leven en vicieuze cirkel. Deze herhalingen houden je vast en je voelt je klein en minderwaard. Je ervaart deze herhalingen bijvoorbeeld in je relaties of in werksituaties waardoor je steeds weer in dezelfde ruzie beland. Daardoor voel je je als een slachtoffer van je eigen leven en je emoties of partonen. 

Dit gaat je op lange termijn uitputten. Je word er ontevreden en moe van. 

Maar er is een weg uit

Door een energetic-soul-coaching gaan we samen aan de energie achter het probleem werken. We werken aan je onderbewusstzijn en je zielsniveau. Meestal werk je toch op bewusste flakken en is dit de reden waarom je uit oude partonen nog niet uit bent gekomen. Deze lossen we op en je kan weer vrijer en krachtiger in je leven staan. Je voelt weer de innerlijke vrijheid om echt te kiezen wat goed voor je is en waarvoor je hier op de aarde bent.

  • Als je oude Patronen de oude energie oplosst, kan je makkelijk in je eigen licht staan, daardoor voel je je sterker en vrijer.

  • Je gevoelens zitten dan niet meer vast en je voelt je weer levendig.

  • Je kan makkelijker kiezen voor wat goed voor jou is

  • jij bent de schepper van je leven en deze kracht mag je weer helemaal naar je toe halen

  • je voelt je in sommige situaties niet meer van iets of iemand bestuurd, maar je stuurt zelf je leven!

  • jij kan dan weer actief en vrij het leven creeren waarna je tendiepste verlangt

 

"mein herz! verliere nie die hoffnung, denn wunder keimen im unsichtbaren!"
-Rumi

"Hildegard (…) deed op ons gezin een reading en bij mij een soul-opstelling.  Beiden hebben een sterke indruk nagelaten op me.  Wat ze zei was heel herkenbaar en ze gaf ook concrete tips om ermee om te gaan.  Tips die ook echt klopten.  In de opstelling voelde ze heel duidelijk de patronen aan die me belemmerden en werd duidelijk hoe generaties op elkaar kunnen inwerken.  Hoewel de opstelling online doorging was ze intens en diepgaand.  Ze bracht verschuiving met zich mee: mijn positie in mijn kerngezin is veranderd, ik kon een angst loslaten die me al een tijdje parten speelde en mijn focus verscherpte zich.  Ik ben haar dankbaar voor de manier waarop ze dit aanpakt, heel zuiver en zorgzaam."

                           -Liese Ghekiere (bezield ondernemen/bezield leven)

liese.jpg

Mijn eigen zoektocht is al vroeg begonnen. Omdat ik door een ongeluk mijn moeder ben verloren, had ik lang de onbewuste overtuiging die me klein hielden. 

Snel begon in de zoektocht naar een oplossing in mijn leven, want als je iets beperkt voelt dit je heel zijn. Ik ging steeds een stapje dieper in het "rabbithole" en vond mijn antwoorden.

Voor mij was de combinatie uit zielsgerichte-begeleiding (psychosynthese), opstellingen en aura-werk dit wat mijn uiteindelijk heeft kunnen bevrijen. Bovendien heeft mij de "reis van de held" laten zien hoe mijn eingen monster de oude patronen tegen mij speeld en mijn probeert te beinvloeden, ook als die al lang verwerkt zijn.

Deze combinatie gebruik ik in mijn begeleiding. Dit word van mijn klienten als erg heelzaam ervaren.

Hildegard Romes bg