Ziels-readings

antwoord op je vraag

Sta je voor een uitdaging in je leven?

En weet je eventjes niet wat je moet doen?

Of welke weg je zou kiezen?

Verjaardags-reading

Wil je graag weten wat je nieuwe levensjaar voor jou gaat brengen?

Welke energie nu voor je ligt?

Wat misschien valkuilen kunnen zijn en wat je helpt?

In een ziels-reading ga ik je hierbij helpen en stuur ik je de gewenste antwoorden

in een audiobestand. Zo kan je er zo vaak na luisteren als jij wil.

Listen to the wisdom of your soul

In een reading ga ik in verbinding met de energie van je ziel. Van deze laag ontvang ik de antwoorden en daarheen stel ik de vragen.


Bij ´antwoord op je vraag´ luister ik naar waar je eigen energie naartoe gaat. Is het een beslissing tussen hoofd en hart? Is het iets waarbij je denkt, dat je dit moet doen of wordt je hart er blij van? 
Je ziel zal altijd naar de leukste en beste oplossing voor jezelf gaan. 

Misschien is het dan niet gemakkelijk om dit aan je omgeving te laten zien, maar toch is het voor jou de beste oplossing. Soms staan er ook oude partonen in de weg om helemaal voor jezelf en je wat het beste is voor jou te kiezen. Als dit zo is, laat ik het je in de reading weten.

In een ´verjaardags-reading´ kijk ik naar wat jou in het volgende jaar gaat steunen en wat een uitdaging kan zijn. Ik vertel je het thema van het jaar en de kansen die erin liggen. Dan kijk ik naar elke maand en vertel welke maandelijkse energie voor je ligt. Soms verschijnt er een krachtdier of een ander krachtsymbool. 

Door zelf keuzes te maken heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid je jaar naar jouw voorkeur te beinvloeden. Ik kijk naar de moglelijke toekomst, meestal zijn er meerdere opties mogelijk.

Een verjaardagsreading is ook een leuk cadeau voor iemand waar je om geeft.

Alle informatie, die ik ontvang stuur ik je helemaal op. Ik hou niks achter, alles wat ik zie, vertel ik je ook. 

Als je na een reading nog vragen zou hebben, of sommige dingen niet helder zijn, hoor ik het graag. 

"De reading (…) was heel bijzonder en heeft mij diep geraakt. Het maakte een thema duidelijk waar ik al een tijd mee bezig was. Ik luister er regelmatig naar en geeft mij richting in bepaalde keuzes. Dank je wel lieve Hildegard!"                                                                    - Anne-Marie Hamming, (volledigleven.nl)

Hoe werkt dit voor jou?

In het formulier hier beneden kan je mij je vraag sturen of je aanvraag voor een verjaardagsreading. Zodra ik het bedrag ontvangen heb, stuur ik je de opnames per email of via WeTransfer toe. 

Daarna hoor ik graag van je of je alles goed hebt kunnen verstaan of of er nog vragen zijn. We kunnen ook via Whatsapp (+49-178-7849031)  of Facebook Messenger communiceren. 

"(…) Het is ongelooflijk hoe jij haarfijn mijn valkuilen weet te benoemen en mij ook meteen

het vertrouwen geeft dat ik die mag loslaten. Ik merk dat dit me oplucht. We zijn nu 3 maanden in het nieuwe jaar

en ik moest glimlachen toen ik opnieuw luisterde, want je had helemaal gelijk.

Ik ben blij dat ik nog eens geluisterd heb, want daardoor voel ik me weer gesterkt om verder te gaan.

Ookal duurt de reading maar enkele minuten, het zijn net de woorden die ik nodig heb! Liefs xx Lotte"                   - Lotte Sansen (lottesansen.be)

Ben jij geïnteresserd in een reading?

Voor slechts 33€ (incl. btw) voor een antwoord op je vraag
en 44€ (incl. btw) voor een verjaardags-reading
kan je het hieronder via de button gemakkelijk aanvragen. 

"31 december ontving ik van jou een reading. Het moment dat ik het ontving kwam op precies het juiste moment. (...) In je reading ging het over mijn jaar thema. Het toelaten en vooral vertrouwen hebben in mijn spirituele gaves. (…) Sindsdien heb ik meerdere stappen gemaakt en vertouw steeds een beetje meer op alles wat ik door krijg. Ik handel er ook naar en merk dat het mij ook op een bepaalde manier tot leven heeft gebracht. Mede door jou reading durfde ik de stap te zetten en de sprong te wagen om ook mijzelf naar de wereld te laten zien met wat ik kan en wie ik ben. (…) Ik wil je bedanken voor het inzicht die ik kreeg van jou reading en de enorme positive push die het op mijn leven heeft gehad. Dank je wel lieve Hildegard. ❤"                   - Sonia Eversen (to flourish-sonia)

 
over mij

Al heel vroeg in mijn leven had ik de gave dingen te kunnen aanvoelen. Als kind dacht ik dan vaak, dat die rare ´andere´ energie uit mijzelf kwamen.

Door verschillende opleidingen (Psychosynthese-Therapeut, Opsteller en aura-werker) was het voor mij opeens gemakkelijk dingen een plek te geven en dit in mijn werk als een krachtige tool te gebruiken.

In mijn sessies voel ik heel precies waar het knelpunt voor jou ligt, wat je ongelooflijk snel verder helpt.

 

contact

Praktijk Hildegard Roozen

Braamkamp 456

7206HX Zutphen

+31 6 833 59 668

+49 178 78 49 031

KVK 68719183

BTW-ID NL002486562B79