top of page
pexels-pixabay-33688.jpg

4 steps into

the

new you

energetic-shift-SERIE

Verlang je naar je sterren-essentie?
Heb je het gevoel dat er meer is? 
Dat jij meer bent?

Dan kom graag met me mee!

Op de webinar-serie 

"4 STEPS INTO THE NEW YOU"

In deze reis gaan kosmische energien met ons werken en
aan het einde gaan we onze oer-eigene sterren-essentie 100% inkarneren.

pexels-luizclas-556665.jpg

We gaan deze reis beginnen met de energie van de aarde.


Ter voorbereiding voor de komenden dagen moeten we een stevige verbinding met de aarde hebben. Door deze diepe verbinding met de aarde, het herkennen en waarderen dat wij als mens in het hier en nu zijn, kunnen we pas de volgenden dagen deze hoge frequenties ontvangen en opnemen.

Op dag twee werken we met de energien van sirius. Onze cellen worden opgeschoont en hun frequentie verhoogt. Oude patronen die niet in verbinding met onze sterren-essentie staan, gaan ons systeem verlaten en creeren op deze manier ruimte voor onze essentie, ons ware zijn.

Op de derde dag gaat de energie van alpha centauri met ons werken. Oude relatie patronen, die ons niet meer dienen, worden door dit kontakt uit ons systeem gelaten.
De harmonie van onze godelijke familie in ons gaat door deze verbinding weer herstelt worden.

De vierde dag heeft het onderwerp "enter your own stargate". Op deze dag gaan we onze sterren-essentie weeer helemaal in ons lichaam laten. We laten deze essetie weer incarneren. Met hulp van sirius en alpha centauri gaan we ons energieveld zo opschonen, dat deze fijne energie weer 100% thuis mag komen!

Wil je mee doen?
Dan kan je je hier inschrijven!
pexels-pixabay-33688.jpg
Wat je voor de webinars nog moet weten

De webinar vind plaats via Zoom. Als je je op hebt gegeven en de betaling gedaan is, krijg je een link voor de meeting. Heb je nog geen Zoom-Account dan moet je hier ongeveer 15min aan besteden om deze te creeren. Je kan bij de sessies met je webcam erbij zijn maar dat hoeft niet. Tijdens de sessie en de opname zet ik alle microphones op still en pas na de opname gaan deze weer open. In de opname kan je alleen mij zien. Als je tijdens de sessie iets kwijt wilt kan dat via de chat. Ik zal dit misschien niet gelijk zien omdat ik heel vaak met mijn ogen dicht werk maar ik kijk ook regelmatig.

Na de sessies is het goed om goed naar je lichaam en je gevoel te luisteren. Vooral voor wat jij nodig hebt. Moet je je rust op de bank pakken of is een wandeling beter? Dat weet jij alleen.

De volgende dagen kan nog heel veel gebeuren en als je niet weet of dit nog bij het proces hoord of niet, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. 

Het is ook belangrijk dat je de volgende 3 dagen veel water drinkt. Dat helpt het proces. Alcohol kan je beter vermijden in deze dagen. 

pexels-pixabay-33688.jpg
wil je graag mee doen?

Voor 111,-Euro kan je hier aan mee doen.

We starten samen met "de aarde"

dan "sirius energy"
"alpha centauri energy"

en "enter your own stargate"

Deze serie gaat in het engels plaats vinden.

Via de link hier beneden kan je je opgeven. Na je bestelling ontvang je automatisch een email met de zoom-link.
Hou hiervoor ook je spam in de gaten.

Als je nog vragen hebt over deze grote reis hoor ik graag van je! 

pexels-pixabay-33688.jpg
over mij

Al heel vroeg in mijn leven had ik de gave dingen te kunnen aanvoelen. Als kind dacht ik dan vaak, dat die rare ´andere´ energie uit mijzelf kwamen.

Door verschillende opleidingen (Psychosynthese-Therapeut, Opsteller en aura-werker) was het voor mij opeens gemakkelijk dingen een plek te geven en dit in mijn werk als een krachtige tool te gebruiken.

In mijn sessies voel ik heel precies waar het knelpunt voor jou ligt, wat je ongelooflijk snel verder helpt.

 

Hildegard Roozen
bottom of page