top of page
pexels-dazzle-jam-1038041.jpg

Free your feminin archetypes

energetic-shift-SERIE
come come whereever you are

She who could talk with the wolves,

she who moves the sea,

she who dreames the path,

she who dances with the stars,

she who lights the way,

she who IS the magic,

she who IS the connection,

she who knows,

she who feels,

she who pulses,

she who loves,

come and awake her again!

Het is tijd om weer terug te gaan naar je oorsprong. Veel dingen die in je leven zijn gebeurt hebben sporen achter gelaten. De waarde van deze sporen kan je systeem houden. En de beperkingen hierdoor kan je nu transformeren en laten gaan. De tijdsenergie steunt je hierbij enorm. Het is tijd!

De wereld heeft jou heel nodig. Deze tijd heeft jou heel nodig.

In deze webinar-serie ontmoet je 5 archetypes, die door het veld elk met haar eigen frequentie, met je werken. Deze vrouwelijke archetypes helpen je om weer vrijer, zachter, opener, zekerder en krachtiger in jezelf te staan.

Door hun energie openen wij de deuren in jouw en onthullen jouw oude en oorsponkelijke kracht.
Je oer-eigen vrouwelijkheid komt weer vrij. Je eigen frequentie van wat jij in essentie bent mag weer meer en meer in je leven stromen en je laten bloeien!

De reis gaat van the virgin, the lover, the witch, the priest naar the old and wise. 

Je Yin kant wordt helemaal bekrachtigt door deze reis.

Dit betenkend in een groter geheel dat je van MOETEN en DOEN naar ZIJN komt. 
Daardoor kom je in een betere harmonie met jezelf en met je omgeving. 

Naast deze 6 webinars hou ik het groepsveld 4 weken energetisch actief.
En staan wij via een besloten facebook-groep 4 weken lang in verbinding.
Dus als in jou proces vragen op komen, als je hulp nodig hebt en dingen wilt delen, kan dit alles via dit platform. 

Wil je mee doen?
Dan kan je je hier inschrijven!
Meer
de archetypes
pexels-miriam-espacio-1874726.jpg
The virgin

We beginnen onze reis met the virgin. Deze archetype heeft een compleet ontplooid bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. Door het proces van opgroeien krijgen wij ook blockades mee. Door onze kindertijd en ook de energetische blokkades van ons familiesysteem. Deze gaan we oplossen, zodat ons bewustzijn ge-reset kan worden en wij weer vrij en vernieuwd in de wereld kunnen staan.

The lover

Het tweede deel is the lover. Wie ben ik als ik in een relatie ben? Wie ben ik met ze tweeen? Dit deel draait om je seksualiteit en alle liefdes- relaties. Alle keren waar je over je eigen lichaamelijke grenzen bent gestapt gaan we opsporen en laten transformeren. Daardoor kan je je seksualiteit en je liefdesverbindingen weer opnieuw beleven. 

pexels-dazzle-jam-1164674.jpg
miriam-espacio-lxCm8DbY3kM-unsplash_edit
The witch

The witch is de derde deel van onze reis. Zij is het deel dat verbonden is met de aarde. Die de tekens van de aarde kan lezen en met de geschenken van de aarde heling voor zichzelf en anderen kan brengen. Meestal liggen op dit deel nog oude karmische blokkades en angsten. Wij gaan door the witch nog sterker in onze eigen wijsheid staan en deze ook uitspreken. De oude angst van gezien worden laten we achter ons en verbinden ons weer helemaal met haar kracht in ons. Ook de oude manier van verbinding mag door haar weer in ons leven terug komen.

She had woven the web,

She had spoken the threat

She had called all your powerful ancestors back.

To see the unseen,

To open the screen,

To make you believe what nobody had seen.

The magical night,

The spiritual flight,

Will guide you the way on your mystery ride.

She had woven the web,

She had spoken the treat,

She had called all your powerful ancestors back.

To detect to you light

To brighten your sight,

To know when you follow, you´ll always be right. 

Meer
pexels-luizclas-556665.jpg
The priest

Zoals the witch de verbinding met de aarde is, leeft de priest in de verbinding met de hemel, de sterren en het universum. Zij leest de tekens van het veld en voeld de kosmische energien in haar wezen. Deze energien kan ze sturen en voor het grote geheel gebruiken. 
Zij is gesteund door haar meesters en haar gidsen. Net als bij the witch is ook the priest een deel dat grote invloed op mensen heeft. Deze positie hoord ook bij jou. Alles wat je hier tegen houd roepen we in transformatie zodat je echt gezien mag worden voor wie je bent! 
Een waardevolle en belangrijk deel van deze wereld!

The old and wise

The old and wise is onze laatste archetype. Ook als je nog jong bent ligt de kracht van de oude vrouw al in je. De wijsheid, rust en zekerheid van al je inkarnaties is in dit deel en in jou. Tergelijkertijd zal dit deel je leren hoe je nog dieper je plaats in het geheel inneemt. Dit gebeurt door haar op een heel aardse manier. Je hoort erbij en jou plek innemen is je zijnsrecht.

harry-thaker-wIcwpfuC8Wg-unsplash_edited
pexels-dazzle-jam-1038042_edited.jpg
awaken her again

De laatste webinar houd ruimte ter integratie van alles wat in deze tijd naar boven is gekomen. Het kan zijn dat andere archetypes nog aandacht vragen, maar dat gaat het proces laten zien.

Hier gaat het er vooral om de ruimte te behouden voor jou feminine essentie. Wat hoord nog ten diepste bij jou en wil nu eindelijk weer terug in je ZIJN.

Meer
Wat je voor de webinars nog moet weten

De webinar vind plaats via Zoom. Als je je op hebt gegeven en de betaling gedaan is, krijg je een link voor de meeting. Heb je nog geen Zoom-Account dan moet je hier ongeveer 15min aan besteden om deze te creeren. Je kan bij de sessies met je webcam erbij zijn maar dat hoeft niet. Tijdens de sessie en de opname zet ik alle microphones op still en pas na de opname gaan deze weer open. In de opname kan je alleen mij zien. Als je tijdens de sessie iets kwijt wilt kan dat via de chat. Ik zal dit misschien niet gelijk zien omdat ik heel vaak met mijn ogen dicht werk maar ik kijk ook regelmatig.

Na de sessies is het goed om goed naar je lichaam en je gevoel te luisteren. Vooral voor wat jij nodig hebt. Moet je je rust op de bank pakken of is een wandeling beter? Dat weet jij alleen.

De volgende dagen kan nog heel veel gebeuren en als je niet weet of dit nog bij het proces hoord of niet, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. 

Het is ook belangrijk dat je de volgenden 3 dagen veel water drinkt. Dat helpt het proces. Alcohol kan je beter vermijden in deze dagen. 

wil je graag mee doen?

Voor 222,-Euro kan je hier aan mee doen.

We starten samen met "the virgin"

dan "the lover"
"the witch"

"the priest"

 "the old and wise"

"awaken her again"

Via de link hier beneden kan je je opgeven. Na je bestelling ontvang je automatisch een email met de opnames (audio en video) en de link voor de facebook groep. Hou hiervoor ook je spam in de gaten.

Als je nog vragen hebt over deze grote reis hoor ik graag van je! 

Meer
over mij

Al heel vroeg in mijn leven had ik de gave dingen te kunnen aanvoelen. Als kind dacht ik dan vaak, dat die rare ´andere´ energie uit mijzelf kwamen.

Door verschillende opleidingen (Psychosynthese-Therapeut, Opsteller en aura-werker) was het voor mij opeens gemakkelijk dingen een plek te geven en dit in mijn werk als een krachtige tool te gebruiken.

In mijn sessies voel ik heel precies waar het knelpunt voor jou ligt, wat je ongelooflijk snel verder helpt.

 

Hildegard Roozen
bottom of page