pexels-dazzle-jam-1038041.jpg

Free your feminin archetypes

energetic-shift-SERIE
come come whereever you are

She who could talk to the wolfes,

she who moves the sea,

she who dreames the path,

she who dances with the stars,

she who lights the way,

she who IS the magic,

she who IS the connection,

she who knows,

she who feels,

she who pulses,

she who loves,

come and awake her again!

Het is aan de tijd om weer terug te gaan naar je oorsprong. Veel dingen die in je leven zijn gebeurt hebben sporen achter gelaten. De nut van deze sporen kan als waarde in je systeem opgeslagen blijven. En de beperkingen hierdoor kan je nu transformeren en laten gaan. De tijdsenergie steunt je hierbij enrom. Het is aan de tijd!

De wereld heeft je heel nodig. Deze tijd heeft je heel nodig.

In deze webinar-serie ontmoet je 6 archetypes, die door het kollektief met je werken. Deze vrouwelijke archetypes helpen je om weer vrijer, zachter, opener en krachtiger in jezelf te staan.

Door hun energie openen wij de deuren in jouw en onthullen oude en oorsponkelijke krachten.

De reis gaat van the virgin, the lover, the witch, the priest naar de old and wise. 

Je Yin kant woord helemaal bekrachtigt door deze reis. Daardoor kom je in een betere harmonie met jezelf en met je omgeving. 

Wil je mee doen?
Dan kan je je hier inschrijven!
Meer
de archetypes

The virgin

Wij beginnen onze reis met de maagd. Deze archetyp heeft een compleet onvouden bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. Door het proces van opgroeien krijgen wij ook blockades mee. Deze gaan we oplossen, zodat ons bewustzijn ge-rest kan worden en wij weer vrij en vernieuwd de wereld in kunnen kijken.

The lover

De tweede deel vormd the lover. Wie ben ik als ik in een relatie ben? Wie bin ik met ze tween? 

The witch

Wij beginnen onze reis met de maagd. Deze archetyp heeft een compleet onvouden bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. 

Meer

The priest

Wij beginnen onze reis met de maagd. Deze archetyp heeft een compleet onvouden bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. 

The old and wise

Wij beginnen onze reis met de maagd. Deze archetyp heeft een compleet onvouden bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. 

The devine

Wij beginnen onze reis met de maagd. Deze archetyp heeft een compleet onvouden bewustzijn en volledig ontwikkelde zintuigen. 

Meer
Wat je voor de webinars nog moet weten

Het webinar vind plaats via Zoom. Als je je op hebt gegeven en de betaling gedaan is, krijg je een link voor het meeting. Heb je nog geen Zoom-Account dan moet je hier ongeveer 15min aan besteden om deze te creeren. Je kan bij de magic morning met je webcam erbij zijn maar dat hoeft niet. Tijdens de sessie en de opname zet ik alle microphones op still en pas naar die opname gaan deze weer open. Op de opname zou je alleen mij zien. Als je tijdens de sessie iets kwijt wil kan dat via de chat. Ik zou dit misschien niet gelijk zien omdat ik heel vaak met mijn ogen dicht werk maar ik kijk ook regelmatig.

Na de sessies is het goed om goed naar je lichaam en je gevoel te luisteren. Vooral voor wat jij dan nodig hebt. Moet je je rust op de bank pakken of is een wandeling beter? Dat weet jij alleen.

De volgenden dagen kan nog heel veel gebeuren en als je niet weet of dit nog bij het proces hoord of niet, azel dan niet met mij contact op te nemen. 

Het is ook belangrijk dat je de volgenden 3 dagen veel water drinkt. Dat helpt het proces. Alcohol zou je vermijden in deze dagen. 

wil je graag mee doen?

Voor slechts 222,-Euro kan je hier aan mee doen.

Op 

Na je bestelling ontvang je automatisch een email met de zoom-link. Hou hiervoor ook je spam in de gaten.

Meer
over mij

Al heel vroeg in mijn leven had ik de gave dingen te kunnen aanvoelen. Als kind dacht ik dan vaak, dat die rare ´andere´ energie uit mijzelf kwamen.

Door verschillende opleidingen (Psychosynthese-Therapeut, Opsteller en aura-werker) was het voor mij opeens gemakkelijk dingen een plek te geven en dit in mijn werk als een krachtige tool te gebruiken.

In mijn sessies voel ik heel precies waar het knelpunt voor jou ligt, wat je ongelooflijk snel verder helpt.

 

contact

Praktijk Hildegard Roozen

Braamkamp 456

7206HX Zutphen

+31 6 833 59 668

+49 178 78 49 031

KVK 68719183

BTW-ID NL002486562B79